Om Days in Gray

Vi på Days in Gray vill förgylla gråa dagar med blomster. Något som inte bara ger glädje under den varma perioden då det blomstrar som mest, utan hela processen när det gäller planering, försådd och utplantering till färdig blomsterbukett i famnen. Vi vill att alla stegen inom odling ska ge en blomstrande glädje för er kunder. För visst ger det glädje att se något växa, från ett litet frö till utslagen blomma full av liv.

Vi strävar alltid efter god kvalitet på det vi gör och på våra fröer och eftersom vi är med genom alla stegen från inköp av leverantör, packning till färdig produkt, så kan vi påverka kvaliteten till det bättre. Vi väljer omsorgsfullt ut vårt sortiment och provodlar mycket av våra fröer, väljer seriösa fröleverantörer som kan leverera från så färska skördar som möjligt med god kvalitet. Även om många fröer kan hålla i flera år med god hantering, så sätter vi ett BF datum när vi packar våra fröpåsar, för att ni som kunder ska känna er trygga med att ni får fröer av god grobarhet och bra kvalitet.

Det är många moment innan fröpåsen är färdigpackad med söta små frön som ligger och väntar på att få gro till ett nytt liv.

Låt framtiden växa, det börjar med ett litet frö!

Kontakt:

info@daysingray.se

Facebook: Daysingray.se

Instagram: @daysingray.se

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen